Hvordan finansiere skihobbyen

Hvordan  finansiere  skihobbyen Image

Hvordan finansiere skihobbyen

Ski kan være en dyr hobby, særlig hvis man skal ha det aller nyeste og beste utstyret for å prestere optimalt. Dersom skikjøring er en hobby heller enn konkurranseidrett, kan man spare litt, men likevel må man hvert år påregne betydelige utgifter. Alpint kan fort bli en av de dyreste hobbyene man har, så spørsmålet vil til tider melde seg om hvordan man kan betale for alt sammen.

Det er selvfølgelig noen av dem som driver med ski som har veldig god råd, men det er en merkelig myte at det gjelder alle sammen. De aller fleste som kjører alpint har en helt vanlig økonomi der det kan oppstå små kniper her og der. Da kan det være greit med tilgang til et gunstig lån uten sikkerhet, som man i våre dager ganske enkelt kan finne frem til på internett. Det er med andre ord ikke slik at økonomi nødvendigvis er noe hinder for å kose seg på pent pudder.

Kostnader ved alpint

Å kjøre ski koster en del, fordi man ikke bare trenger ski, som koster ganske mye, men også staver, støvler, bindinger, hjelm, og ikke minst passende klær som både skal være komfortable og litt stilige. I tillegg kommer utgiftene til selve kjøringen, enten det er månedskort, helgekort, sesongkort eller hva man velger. Det vil som regel avhenge av hvor ofte man er i bakken. Man må også huske at det, avhengig av hvor man bor, kan koste en del penger å komme seg til en god alpinbakke, ikke minst hvis man bor såpass langt borte at man blir nødt til å overnatte.

Av alle disse grunnene kan ski være en av de dyreste hobbyene for en selv eller barna, og selvfølgelig veldig merkbart hvis man er en stor familie der alle digger ski. Et godt tips kan være å handle ski og annet utstyr mot slutten av sesongen, da det ofte er salg. Ofte kan man også finne brukt utstyr til en god pris på nettet.

Lånefinansiering

Noen ganger strekker ikke sparepengene til for å kjøpe alt ustyret man trenger. Da er det viktig å huske på at gode ski og utstyr varer i flere år, og at det derfor er helt legitimt å spre utgiftene over flere år for å få det hele til å gå i hop. Det innebærer å få et lån. Mange tror det er veldig vanskelig å få innvilget lån i banken, særlig hvis man har hatt betalingsproblemer tidligere. I dag er det imidlertid slik at det finnes mange gode tilbud som er tilpasset den enkeltes situasjon. Dermed er det håp for skisesongen, uansett!

Author | charlotte Comments | Kommentarar avslått på Hvordan finansiere skihobbyen Date | september 11, 2021

categories & tags

lovebond-lite