Hvordan kle seg til afterski

Hvordan  kle  seg  til  afterski Image

Hvordan kle seg til afterski

Fest og moro i bakken er noe vi har blitt vant til i norske skianlegg. Og det er jo ganske morsomt å være i lag med gode venner og få valuta for pengene, enten det er for skoleavslutningen eller sammenkomsten med venninnegjengen.

Nå som klimaet har blitt en del varmere og alpinbakkene venter på snø, er det nok mange som tar en velfortjent fest i lavlandet. Men det kan være en god anledning til å tenke på afterski.

For det er jo ikke bare skiklærne som må sitte perfekt. Festantrekket er like viktig, både for å føle seg vel og ha sjans på de motsatte kjønn. Med stilige jakker bukser og topper har NAKD tatt skinasjonen med storm. Se her hva vi fant!

Bukse med vide ben

Dette er en garantert vinner blant jentegjengen. En moderne bukse i svart som står seg perfekt ut i en lys topp og kortermet jakke. Den får frem lår-muskulaturen også, da den strammer her. Ellers har den høyt liv og store komfortable lommer.

Flared Stripes

Denne kule buksen minner oss litt om storslalåm. Det er kanskje de sylskarpe svingene vi tenker på når vi fortrylles av linjene. Dette er en røff modell som gir oss en laidback følelse. Stilig, elegant og selvbevisst sier denne urbane stilen oss.

Hullete jeans med syrevask

Er det noe alle liker, så er det en jeans full av full. De er moderne og fleksible, noe som gjør dem perfekte til afterskien. Man trenger ikke bekymre seg med denne, som passer til det aller meste av gensere, bluser, jakker også videre. Det viktigste er at den får frem formene.

Økologisk joggebukse

Skal man virkelig legge an forholdene for en kul fest, så skal man ta det med ro. Hvorfor ikke dra på seg den kule joggebuksa som passer utmerket med sneakers? Det er nå klart for fest, men blir det kaldt, husk ullongs, skjerf og lue.

Author | charlotte Comments | Kommentarar avslått på Hvordan kle seg til afterski Date | november 27, 2021

categories & tags

lovebond-lite