Hvordan velge riktig skistativ til bilen din

    Home  /  Utstyr  /  Hvordan velge riktig skistativ til bilen din

Hvordan  velge  riktig  skistativ  til  bilen  din Image

Hvordan velge riktig skistativ til bilen din

Skiing er en populær vinteraktivitet som mange nordmenn elsker å gjøre. Men hvordan frakter du skiene dine trygt og enkelt til og fra skibakken? Det finnes mange typer skistativ på markedet, men ikke alle passer til alle biler og ski. Her er noen tips til hva du bør tenke på når du skal kjøpe skistativ til bilen din.

Størrelse og kapasitet

Det første du må vurdere er hvor mange ski du trenger å transportere. Skistativ kommer i ulike størrelser og kapasiteter, fra de som kan romme et par ski til de som kan ta opptil seks par eller mer. Du må også sjekke at skistativet passer til bredden og lengden på skiene dine, spesielt hvis du har langrennsski eller carvingski med brede tupper.

Hvis du trenger mer hjelp eller råd om hvilket skistativ som passer best til deg og din bil, kan du besøke https://www.worksystem.no/ og finne det er. Der finner du et stort utvalg av kvalitetsprodukter innen utstyr til bil , samt god service og konkurransedyktige priser.

Montering og låsing

Det neste du må tenke på er hvordan du skal feste skistativet til bilen din. Noen skistativ krever at du har takrails eller lastestenger på bilen din, mens andre kan monteres direkte på taket eller bakluken. Du bør velge et skistativ som er enkelt å montere og demontere, slik at du ikke bruker for mye tid og krefter på det.

Du bør også velge et skistativ som har låsemulighet, både for å sikre skiene dine mot tyveri og for å hindre at de faller av under kjøring. Det finnes skistativ som har integrerte låser eller som kan bruke Thule One-Key-systemet (låser følger med).

Author | charlotte Comments | Kommentarar avslått på Hvordan velge riktig skistativ til bilen din Date | april 17, 2023

categories & tags

In Utstyr

lovebond-lite