Slik kan du få fart på salget med ski og Lime Go

  Home  /  Skiløpere  /  Slik kan du få fart på salget med ski og Lime Go

Slik kan du få fart på salget med ski og Lime Go Image

Slik kan du få fart på salget med ski og Lime Go

Ski er en fantastisk aktivitet som gir deg glede, helse og spenning. Men visste du at ski også kan hjelpe deg med å få fart på salget ditt? Det er sant! Med Lime Go et smart CRM-system som er laget for små og mellomstore bedrifter, kan du bruke ski som en måte å knytte sterkere bånd med kundene dine og øke omsetningen din. Her er noen tips til hvordan du kan gjøre det.

Inviter kundene dine på skitur

En av de beste måtene å bygge relasjoner med kundene dine på er å invitere dem på en skitur. Det er en fin anledning til å bli bedre kjent, dele erfaringer og ha det gøy sammen. Du kan også vise frem produktene eller tjenestene dine på en naturlig måte, uten å være for påtrengende eller selgende. For eksempel, hvis du bruker Lime Go til å holde oversikt over kundene dine, kan du enkelt finne ut hvem som liker ski og hva slags ski de foretrekker. Da kan du tilpasse invitasjonen din etter deres interesser og behov.

Følg opp kundene dine etter skituren

Etter at du har hatt en hyggelig skitur med kundene dine, er det viktig å følge opp dem på en god måte. Med Lime Go kan du gjøre det enkelt og effektivt. Du kan registrere hva dere snakket om under skituren, hva slags tilbakemeldinger eller spørsmål de hadde om produktene eller tjenestene dine, og hva slags oppfølging de ønsker seg. Du kan også sette opp automatiske påminnelser om når du skal kontakte dem igjen, sende dem takkemeldinger eller nyhetsbrev, eller invitere dem til andre arrangementer eller tilbud.

Author | charlotte Comments | Kommentarar avslått på Slik kan du få fart på salget med ski og Lime Go Date | april 10, 2023

categories & tags

lovebond-lite